Hervormde gemeente De Rank
VOLGENDE DIENST:
Zondag 19 Juli 2020
Ds. T.W.D. Prins-van den Bosch
10.00 uur kerkdienst gemist en Facebook
Heilig Avondmaal
 

Overzicht aangepaste diensten in de Rank 


De komende tijd worden er weer gemeenteleden uitgenodigd om de diensten bij te wonen. Als u dit leest is de kerkenraad bezig om alle opgaves op een rij te krijgen en de uitnodigingen de deur uit te doen. Alleen met een uitnodiging, kunt u erbij zijn.
Het is pijnlijk dat we voorlopig niet kunnen zingen in de dienst. Daar wordt nog verder onderzoek naar gedaan. We hopen van harte dat het binnenkort veilig blijkt om te zingen, dat is toch een belangrijke pilaar van onze eredienst aan God!
De diensten blijven voorlopig live uitgezonden worden, via Facebook.com kunt u ook zonder lidmaatschap meekijken.

Buitendienst 23 augustus en dopen
We zijn blij met zoveel baby's die in de afgelopen tijd werden geboren. De eerstvolgende doopdienst is zondag 23 augustus. Dan zullen er meerdere dopelingen zijn. Het is tevens een buitendienst, in de tuin van de fam. Dunnink, Mr. J.B. Kanlaan 6.

Vanuit onze kerk zal er elke zondag om 10.00 uur een uitzending zijn met een eigen predikant. Wanneer u meteen het adres van De Rank invult, komt u niet op de (druk bezochte) eerste pagina: https://kerkdienstgemist.nl/stations/748-Herv-Gem-De-Rank-Staphorst

Ouderen met een kerktelefoon kunnen inschakelen en als u een tablet of computer hebt kunt u op www.kerkdienstgemist.nl zoeken naar De Rank Staphorst. 
Wanneer u de website en Facebook in de gaten houdt, krijgt u van ons het laatste nieuws daarover.
Geen kerkdienst vieren op Pasen, daar willen we niet over schrijven, daar willen we niet eens aan denken.